Людям з порушення зору Звичайна версія

Цього тижня на продаж виставлено активи банків, що ліквідуються, на загальну суму понад 1,3 млрд грн

11.06.2024

ПРЕСРЕЛІЗ    

Цього тижня (10-14 червня) у системі Prozorro.Продажі запланований продаж активів 10 банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. Початкова ціна реалізації усіх лотів становить 1 350,4 млн грн. Із них на суму 1 184,8 млн грн виставлено на продаж права вимоги за кредитами та на суму 126,7 млн грн – об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки та інші основні засоби. Крім того, дебіторську заборгованість перед банками виставлено на продаж за 39,0 млн грн та цінні папери – за 0,4 тис. грн.

Усі заплановані аукціони на цей тиждень – можна знайти за посиланням.

Так, упродовж тижня заплановано продаж активів таких банків:

  • ПАТ «АКБ «КАПІТАЛ» - із початковою ціною 986,2 млн грн на торги виставлено права вимоги за кредитами.
  • АТ «МЕГАБАНК» - на загальну суму 137,5 млн грн, з них об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби торгуватимуться із стартовою ціною 102,3 млн грн, права вимоги за кредитами – 33,7 млн грн, дебіторська заборгованість перед банком – 1,4 млн грн.
  • АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК» - на загальну суму 98,9 млн грн, з яких 75,8 млн грн – стартова ціна прав вимоги за кредитами, 23,1 млн грн – об’єктів нерухомого майна, земельних ділянок, авто та інших основних засобів.
  • АТ «МР БАНК» - із початковою ціною 69,8 млн грн на торги виставлено права вимоги за кредитами.
  • АТ «АКБ «КОНКОРД» - на загальну суму 33,3 млн грн, з них на суму 33,2 млн грн на торги виставлено дебіторську заборгованість перед банком, 0,1 млн грн - об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.
  • ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК» - на загальну суму 20,9 млн грн, з них права вимоги за кредитами торгуватимуться зі стартовою ціною 15,7 млн грн, дебіторська заборгованість перед банком – 4,4 млн грн, об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби – 0,7 млн грн.
  • АТ «БАНК СІЧ» - з початковою ціною 3,5 млн грн торгуватимуться права вимоги за кредитними договорами.
  • ПАТ «ЧБРР» - об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби виставлено на торги з початковою ціною 0,3 млн грн
  • АТ «БАНК ФОРВАРД» - із стартовою ціною понад 0,09 млн грн торгуватимуться об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.
  • ПУАТ «ФІДОБАНК» - із початковою ціною 0,4 тис. грн на аукціон виставлено цінні папери.

Детальніше з інформацією про заплановані торги та результати продажу активів можна ознайомитись на сайті Фонду в розділі «Продаж активів».

Нагадаємо, кошти, одержані від продажу активів, спрямовуються на розрахунок із кредиторами банків.