Людям з порушення зору Звичайна версія

До уваги клієнтів ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК»

30.08.2023

У ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВІ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» (далі – ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК») змінилась адреса електронної пошти для листування з уповноваженою особою Фонду на ліквідацію банку.

Відтепер, звернення громадян до уповноваженої особи Фонду на ліквідацію ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» в електронній формі необхідно направляти на адресу: [email protected]. Також звернення, як і раніше, приймаються у письмовій формі на адресу ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК»: вул. Малопідвальна, 8, м. Київ, 01001.

Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення ліквідації ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» Артем КАРАЧЕНЦЕВ проводить особистий прийом громадян кожної середи з 14:00 до 15:00 за адресою: вул. Малопідвальна, 8, м. Київ.

Прийом громадян проводиться за попереднім записом, який здійснюється в робочі дні за телефоном ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК»: +38 (066) 601-74-72. За цим самим номером можна отримати довідкову інформацію з питань ліквідації ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК».

Режим роботи ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» наступний:

  • понеділок - четвер: з 09:00 до 18:00;
  • п’ятниця: з 09:00 до 16:45;
  • обідня перерва: з 13:00 до 13:45.