Людям з порушення зору Звичайна версія

До уваги клієнтів ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК»

12.06.2023

У ПУБЛІЧНОМУАКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВІ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» (далі – ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК») встановлено графік прийому громадян уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» та визначено режим роботи банку.

Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» Артем КАРАЧЕНЦЕВ проводить особистий прийом громадян кожної робочої середи з 14:00 до 15:00 за попереднім записом, який здійснюється в робочі дні за телефоном: +38 (066) 601-74-72.

Адреса для листування та прийому громадян в ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» – вул. Малопідвальна, 8, м. Київ, 01001.

Режим роботи ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» наступний:

  • понеділок – четвер з 09:00 до 18:00,
  • п’ятниця з 09:00 до 16:45
  • обідня перерва з 13:00 до 13:45.

Отримати інформацію з питань ліквідації ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» можна за номером телефону: +38 (066) 601-74-72.

Також нагадуємо, що виконання грошових/платіжних зобов’язань перед ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» в національній валюті України необхідно здійснювати за оновленими реквізитами ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК». Інформація про реквізити накопичувального рахунку ПАТ «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ ПРОМИСЛОВО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» розміщена на вебсайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб в окремому підрозділі банку.