Людям з порушення зору Звичайна версія

Нерухомість «Промінвестбанку» в центрі Харкова уперше виставлена на продаж

ПРЕСРЕЛІЗ   

4 травня в системі Prozorro.Продажі відбудуться аукціони з продажу двох об’єктів нерухомості, що розташовані у місті Харків. Активи перебувають на балансі ПАТ «Промінвестбанк», що нині ліквідується Фондом гарантування вкладів, і на торги виставляються уперше.

На продаж виставлено:

Лот № G22N023441:  

Нежитлове приміщення, загальною площею понад 4 тис. кв.м, у самому центрі Харкова – за адресою Павлівський майдан, 10. Приміщення колишнього відділення банку на продаж виставлено разом із основними засобами та вуличним банкоматом. Абсолютною перевагою активу є місце його розташування - центральна частина міста Харків, в 1 км до станції метро «Майдан Конституції».

Початкова ціна реалізації – 47,4 млн грн.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду – тут.

Лот № G22N023442

Нежитлова будівля, загальною площею понад 3,2 тис. кв.м у Харкові за адресою вул. Молочна (Кірова), 3.

Приміщення розташовується за 350 м від стадіону «Металіст» та за 900 м до станції метро «Спортивна».

Початкова ціна реалізації – 30,1 млн грн.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду – тут

Торги відбудуться за класичною (англійською) моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Участь у них можуть узяти фізичні та юридичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі.

Подати заявки на участь у торгах можна до 20:00 3 травня. 

Нагадаємо, кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямовує на розрахунки з кредиторами банків, що ліквідуються.