Людям з порушення зору Звичайна версія

ТРЦ «Магелан» у Києві, комерційна нерухомість у різних регіонах та кредити, забезпечені елітним спортклубом - цього тижня на аукціонах від ФГВ

09.01.2023

ПРЕСРЕЛІЗ    

Упродовж тижня у системі Prozorro.Продажі відбудуться аукціони з продажу активів 6 банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів. Серед лотів – об'єкти нерухомості різного цільового призначення по всій країні: від будівлі спорткомплексу у Дніпрі до ТРЦ «Магелан» у Києві, а також кредити, забезпечені, зокрема, приміщенням та обладнанням елітного спортклубу у столиці, чи заводом препаратів мікробіологічного синтезу. Тож пропонуємо традиційну підбірку лотів, які не варто пропустити.

Об’єкти нерухомості

  • 11 січня на повторних торгах – ТРЦ «МАГЕЛАН» площею понад 28,5 тис. кв. м., що знаходиться у Києві на проспекті Академіка Глушкова, 13-Б. Крім нього у складі лоту G18N021643 – право вимоги за кредитними договорами, дебіторська заборгованість та майновий комплекс на Хмельниччині. Початкова ціна продажу – 1 594,3 млн грн. Умови участі у торгах – тут.

Також 11 січня на аукціоні колишнє відділення «Мегабанку» у центрі Києва. На продаж виставлено двоповерховий нежитловий будинок в історичному центрі столиці на вул. Богдана Хмельницького, 64. Також до складу лоту G19N021662 включено основні засоби, права вимоги за кредитами юридичних осіб та дебітосрська заборгованість. Початкова ціна - 63,6 млн грн. Умови участі у торгах – тут.

  • 13 січня на аукціоні продаватиметься будівля відділення “Промінвестбанку” у м. Біла Церква за адресою Сквирське шосе, 240а. Загальна площа об’єкту – понад 3,5 тис. кв. м. Також до складу лоту G22N021653 увійшли основні засоби банку. Початкова ціна - 19,3 млн грн. Умови участі у торгах – тут.

І цього ж дня, 13 січня, уперше на торги виставлено комплекс будівель “Промінвестбанку” у м. Сміла, Черкаської області. Одним лотом G22N021860 торгуватимуться адмінбудівля банку, загальною площею 1 066,7 кв. м., та гараж з оглядовою ямою, площею 97,9 кв. м. Початкова ціна – 5,3 млн грн. Умови участі у торгах – тут.

А ще на повторних торгах:

  • 9 січня – будівля спорткомплексу у Дніпрі. Початкова ціна - 4,88 млн грн, умови участі в аукціоні – тут.
  • 11 січня та 12 січня – шість квартир в сучасних таунхаусах в елітному передмісті Києва смт. Козин.

Права вимоги за кредитами

  • 9 січня відбудеться повторний аукціон з продажу прав вимоги за кредитами юридичної особи, у забезпечення за якими передано приміщення та обладнання елітного спортклубу у центрі Києва. Початкова ціна – 477,4 млн грн. Умови участі у торгах – тут.
  • 11 січня на продаж виставлено права вимоги за кредитними договорами, що укладені з юридичною особою. Заставою за договорами виступає завод препаратів мікробіологічного синтезу - ферментів, засобів захисту рослин і кормових добавок – у м. Ладижин Вінницької області. Початкова ціна реалізації лоту G16N021885 – 11,8 млн грн. Умови участі у торгах – тут.

Усі заплановані аукціони заплановані на цей тиждень – можна знайти за посиланням.

Кошти, отримані від продажу активів спрямовуються на розрахунок із кредиторами банків, які ліквідуються.