Людям з порушення зору Звичайна версія

Нерухомість «Промінвестбанку» в Тернополі, Ужгороді та Хмельницькому виставлено на продаж

ПРЕСРЕЛІЗ   

Сьомого вересня в системі Prozorro.Продажі відбудуться аукціони з продажу трьох об’єктів нерухомості, що розташовані в Західній Україні. Активи перебувають на балансі ПАТ «Промінвестбанк», що нині ліквідується Фондом гарантування вкладів, і на торги виставляються уперше.

Так, на продаж виставлено:

  • Лот № G22N021253: Частину адміністративного будинку, загальною площею 1 174,2 кв. м та приміщення гаражу (Б), загальною площею 37,7 кв. м, що розташовані за адресою: м. Тернопіль, вулиця Старий Поділ (раніше – вул. Танцорова).

Початкова ціна реалізації - 11,48 млн грн.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду - тут.

  • Лот № G22N021254: Вбудоване нежитлове приміщення (2-й поверх), загальною площею 310,3 кв. м, що розташоване в центральній частині м. Ужгород на проспекті Свободи.

Початкова ціна реалізації - 2,66 млн грн.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду – тут.

  • Лот № G22N021255: Нежитлова будівля банку та приміщення гаражів, загальною площею 7 235,4 кв.м, що розташовані у центрі м. Хмельницький, за адресою вул. Героїв Майдану (вул. Театральна, вул. Жовтнева), буд. 13.

Початкова ціна реалізації - 64,8 млн грн.

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах – за посиланням. Публічні паспорти активів доступні для перегляду тут.

Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Участь в аукціонах можуть взяти юридичні та фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі.

Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами ПАТ «Промінвестбанк».